Nyní nakupujete na: ZebraCepice.cz
Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na ZebraCepice.cz nám můžete důvěřovat!

ZebraCepice.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

 

Na našem e-shopu ZebraCepice.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce). Více viz článek IX. v Obchodních podmínkách.

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Velmi jsem byl spokojený s nákupem. Znova zde budu nakupuvat “
před 96 dny
„Klady: Rychlé vyřízení “
před 171 dny
„Klady: Rychlé a přesné vyřízení objednávky Dobrá cena “
před 208 dny
„Velmi rychlé a spolehlivé dodání objednaných kvalitních produktů. “
před 213 dny
„velká ochota a vstřícnost “
před 243 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení